Vores vine

Vores vine omfatter hvidvin, rosévin, rødvin og dessertvin. Vi tilpasser fremstillingen efter vores druesorter, og de har alle en meget fin og distinkt nordisk smag.

Vinene kan kun købes på vingården.

Hvidvin SOLARIS 2024

Høbjerggård Solaris er en let, tør og frisk hvidvin. Den er dyrket og fremstillet på Højberggård i Nordsjælland. Vinen har en elegant fremtoning med eftersmag af blandt andet citrus og egner sig godt til at ledsage forretter, fisk og andre lette retter eller som aperitif. Det anbefales at drikke den afkølet ved 7-10 grader.

75 cl., tilsat sulfit.

Alkohol: 12%

Se deklarationsliste her.

.

Hvidvin SOLARIS /MUSCARIS 2024

Høbjerggård Solaris Muscaris er en let og frisk hvidvin, der er lagret på egetræ i nogle måneder. Den er dyrket og fremstillet på Højberggård i Nordsjælland. Vinen har en elegant fremtoning med eftersmag af blandt andet citrus og egner sig godt til at ledsage forretter, fisk og andre lette retter. Det anbefales at drikke den afkølet ved 7-10 grader.

75 cl., tilsat sulfit.

Alkohol: 12%

Se deklarationsliste her.

 

Rosé CABERNET CANTOR 2024

Høbjerggård Cabernet Cantor er en behagelig og imødekommende rosévin med en lille smule restsødme. Den er dyrket og fremstillet på Højberggård i Nordsjælland. Vinen har en behagelig fremtoning, der egner sig godt til at blive nydt, som den er, eks. på terrassen en sommerdag. Det anbefales at drikke den afkølet ved 7-10 grader.

75 cl., tilsat sulfit.

Alkohol: 11,5 %

Se deklarationsliste her.

 

Dessertvin Bolero Rondo 2024

Høbjerggård Dessertvin Bolero Rondo er en karakterfuld dessertvin lavet med inspiration i principperne, som en mørk portvin er fremstillet efter. Den er dyrket og fremstillet på Højberggård i Nordsjælland og er lagret på egetræ, der giver en karakterfuld fremtoning med en kraftig smag. Den egner sig godt til desserter eller som aperitif. Det anbefales at drikke den ved stuetemperatur, men kan også nydes kold.

75 cl., tilsat sulfit.

Alkohol: 18,5%

Se deklarationsliste her.

Dessertvin BOLERO 2024

Høbjerggård Dessertvin Bolero er en karakterfuld dessertvin lavet med inspiration i principperne, som en lys portvin er fremstillet efter. Den er dyrket og fremstillet på Højberggård i Nordsjælland og er lagret på egetræ, der giver en karakterfuld, men samtidig let fremtoning. Den egner sig godt til desserter eller som aperitif. Det anbefales at drikke den ved stuetemperatur, men kan også nydes kold.

75 cl., tilsat sulfit.

Alkohol: 18,5%

Se deklarationsliste her.