Høbjerggård Dessertvin Bolero er en karakterfuld dessertvin lavet med inspiration i principperne, som en lys portvin er fremstillet efter. Den er dyrket og fremstillet på Højberggård i Nordsjælland og er lagret på egetræ, der giver en karakterfuld, men samtidig let fremtoning. Den egner sig godt til desserter eller som aperitif. Det anbefales at drikke den ved stuetemperatur, men kan også nydes kold.
Deklarationsliste
Type Dessertvin
Druesorter Bolero
Dyrkningssted Høbjerggård, Nordsjælland
Indhold 0,5 liter
Alkohol pct. vol. 18,5 pct.
Restsukker 85 g. pr. liter
Total syre 5,2 g. pr. liter
Energi 136 kcal pr. 100 ml. (568 kJ)
Kulhydrat 8,5 g. pr. 100 ml.
(Indeholder ikke protein, fedt og salt)
Emballage Glas (produceret i Tyskland)
Lukning Kork med træprop
Tilsætning Sulfit (Kaliumpyrosulfit)