Dessertvin Bolero 2024

Høbjerggård Dessertvin Bolero er en karakterfuld dessertvin lavet med inspiration i principperne, som en lys portvin er fremstillet efter. Den er dyrket og fremstillet på Højberggård i Nordsjælland og er lagret på egetræ, der giver en karakterfuld, men samtidig let fremtoning. Den egner sig godt til desserter eller som aperitif. Det anbefales at drikke den ved stuetemperatur, men kan også nydes kold.

Deklarationsliste

Type                                                         Dessertvin

Druesorter                                             Bolero

Dyrkningssted                                       Høbjerggård, Nordsjælland 

Indhold                                                   0,5 liter

 Alkohol pct. vol.                                    18,5 pct.

Restsukker                                              85 g. pr. liter          

Total syre                                                5,2 g. pr. liter

Energi                                                      136 kcal pr. 100 ml. (568 kJ)

Kulhydrat                                                8,5 g. pr. 100 ml.

(Indeholder ikke protein, fedt og salt)

Emballage                                              Glas (produceret i Tyskland)

Lukning                                                   Kork med træprop

Tilsætning                                              Sulfit (Kaliumpyrosulfit)